Metodă de preparare
Fileul de somon se stropește cu suc de lămâie și se potrivește după gust cu sare și piper, după care se rumenește pe ambele părți la grill.
Între timp, punem la fiert ambele soiuri de orez. Cu ajutorul unei forme speciale rotunde, aranjăm orezul în straturi: primul strat – orez sălbatic, al doilea – orez de iasomie și finisăm cu stratul de orez sălbatic.
Preparăm sosul: potrivim frișca de sare, zahăr, piper măcinat și esența de vanilie. Punem compoziția la foc și o fierbem până la îngroșarea sosului, amestecând continuu.
Servim somonul cu sos de frișcă și presărat cu semințe de pin. În calitate de garnitură serviți orez. Pentru înfrumusețare folosiți o felie de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mango cu sos de zmeură iun 16, 2014
-
Somon cu spanac iun 09, 2014
-
Fileu de pește cu legume și pasta fusilli iun 16, 2014
-
Pesto de sfeclă mai 20, 2014
-
Clatite cu somon iun 09, 2014



