Metodă de preparare
Fileul de somon se stropește cu suc de lămâie și se potrivește după gust cu sare și piper, după care se rumenește pe ambele părți la grill.
Între timp, punem la fiert ambele soiuri de orez. Cu ajutorul unei forme speciale rotunde, aranjăm orezul în straturi: primul strat – orez sălbatic, al doilea – orez de iasomie și finisăm cu stratul de orez sălbatic.
Preparăm sosul: potrivim frișca de sare, zahăr, piper măcinat și esența de vanilie. Punem compoziția la foc și o fierbem până la îngroșarea sosului, amestecând continuu.
Servim somonul cu sos de frișcă și presărat cu semințe de pin. În calitate de garnitură serviți orez. Pentru înfrumusețare folosiți o felie de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Prînzul pentru copiilor mar 17, 2015
-
Somon cu spanac iun 09, 2014
-
Sufleu de pește cu o salată ușoară noi 24, 2013
-
DORADA CU IERBURI ȘI LĂMÂIE iun 03, 2014