Metodă de preparare
Fileul de somon se stropește cu suc de lămâie și se potrivește după gust cu sare și piper, după care se rumenește pe ambele părți la grill.
Între timp, punem la fiert ambele soiuri de orez. Cu ajutorul unei forme speciale rotunde, aranjăm orezul în straturi: primul strat – orez sălbatic, al doilea – orez de iasomie și finisăm cu stratul de orez sălbatic.
Preparăm sosul: potrivim frișca de sare, zahăr, piper măcinat și esența de vanilie. Punem compoziția la foc și o fierbem până la îngroșarea sosului, amestecând continuu.
Servim somonul cu sos de frișcă și presărat cu semințe de pin. În calitate de garnitură serviți orez. Pentru înfrumusețare folosiți o felie de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Piept de răță cu pere în sirop iun 19, 2014
-
Bostănei copți cu pește și crevete iun 06, 2014
-
Pesto de busuioc mai 20, 2014
-
Pizza cu somon și sos bechamel mai 06, 2015



