Metodă de preparare
Coacem sau fierbem sfecla în rolă pînă va fi gata, aproximativ 1 oră, o curățim și o tăiem feliuțe.
Fierbem în bulion 2 cartofi curățați și tăiați mărunt, circca 10 minute, apoi scoatem cartofii din bulion, îi punem în blender și adăugăm sfecla și 2 linguri de ulei de măsline, transformăm totul într-un piure omogen. Adăugăm bulion pînă la consistența dorită, potrivim de sare și piper. Încălzim supa. O servim cu smîntînă, semințe de pin și verdeață.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ghimbirul:medicamentul întregii lumi mar 12, 2015
-
Supă de legume cu fasole sep 24, 2014
-
Broccoli–varza regină mar 12, 2015
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Supă de legume cu steluțe iun 09, 2014



