Metodă de preparare
Fierbem ușor orezul. Dovlecii se spală, se taie capacul deasupra și se curăță de semințe.
Prunele și caisele uscate se taie mărunt. Stafidele se pun în apă fierbinte și se lasă pentru 20 minute. Se rade coaja de la o portocală.
Scurgem orezul de apă și-l amestecăm cu stafidele și coaja rasă de lămâie. Umplem cu acest amestec dovlecii.
Stoarcem sucul a 2 portocale și-l turnăm în dovleci, peste umplutură.
Coacem 30-40 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pilav rapid cu cârnăciori de casă iun 05, 2014
-
Masa festivă de Halloween oct 20, 2014
-
Sufleu de dovleac oct 21, 2014
-
Ризотто с грибами mar 14, 2017
-
THAILANDA PE FARFURIE mai 06, 2014



