Metodă de preparare
Spălăm bine verdeața și o tăiem mărunt.
Ungem tava cu unt și o tapetăm cu făină sau cu pesmeți.
Despărțim albușurile de gălbenușuri.
Batem albușurile cu puțină sare pînă vor fi spumă.
Amestecăm bine brînza cu gălbenușurile de ou, pînă obținem o compoziție omogenă. Sărăm și piperăm. Adăugăm cașcavalul ras și verdeața tocată.
Adăugăm atent albușurile de ou, amestecăm compoziția.
Turnăm compoziția în tavă.
Coacem în rola preîncălzită la 200oC timp de 20 minute.
Servim budinca cu salată verde și crutoane din pâine.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vișine din belșug aug 25, 2014
-
Salate iun 29, 2015
-
Коллекция лучших салатов к пасхальному столу apr 03, 2017
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014