Metodă de preparare
Dăm prin răzătoare coaja de laim și o punem deoparte, vom avea nevoie de ea la salsa. Scurgem sucul din laim peste somon, îl ungem cu ulei de măsline, condimentăm cu sare și piper. Adăugăm un laim tăiat în jumătate și cîteva frunzulițe de busuioc. Lasăm să se întrepătrundă 15 minute.
Tăiem ceapa mărunt. Ananasul îl tăiem cubulețe. Le amestecăm, adăugăm coaja de laim pe care am pregătit-o mai devreme, sucul de laim, sarea, piperul negru proaspăt măcinat, busuiocul tocat mărunt și puțin ulei de măsline. Introducem în frigider pentru cîteva minute.
Coacem peștele la 170 grade timp de 15 minute. Servim somonul alături de salsa din ananas.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cina a la francaise sep 17, 2014
-
Spaghetti co roşii cherry dulci,busuioc,ardei iute şi... aug 08, 2014
-
Steak de vită cu ierburi aug 25, 2014
-
apr 29, 2024
-
Sauer din ananas iun 06, 2014