Metodă de preparare
Lăsăm pâinea la înmuiat în apă rece. Între timp, spălăm bine legumele și le curățim. Ardeiul gras, de preferință, se curăță și el de peliță.
Toate ingredientele se pun într-o cană de blender, în care se mai adaugă pâinea (o scurgem în prealabil de apă), adăugăm oțetul, uleiul de măsline și puțină apă (suc de tomate – după preferință). Mărunțim bine.
Turnăm supa într-un vas aparte, neapărat potrivind de sare și piper. SE servește rece. Deasupra, se presară cu pătrunjel sau kinza.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pateu din linte iun 11, 2014
-
Clătite din cartofi cu ceapă prăjită oct 16, 2014
-
Liulea-chebab de casă în lavaș aug 28, 2014
-
Roşii confiate iun 19, 2014
-
Roșii coapte, cu miere şi usturoi iun 12, 2014