Metodă de preparare
Spălăm cartofii, îi curățim și îi tăiem feliuțe. Îi fierbem în apă cu puțină sare. Scurgem apa și lăsăm cartofii să se răcească.
Amestecăm într-un bol mare sucul de lămîie, un vîrf de cuțit de sare, piper negru, tulpinile de țelină tocate mărunt, pătrunjelul, hreanul și smîntîna. Amestecăm bine totul.
Adăugăm cartofii peste sos, lăsăm puțin salata să se îmbrățișeze gusturile.
Așternem în farfurie feliuțele de prosciutto, așa încît să atîrne pe margine. Punem salata la mijloc, apoi ridicăm marginile feliuțelor de prosciutto.
Presărăm salata cu frunze de țelină și o stropim cu ulei de măsline.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cartofi copți cu prosciutto iun 09, 2014
-
Coşuleţe de roşii iun 11, 2014
-
Salată MIMOZA apr 08, 2014
-
Crackere cu prosciutto și rucolla iun 09, 2014
-
Salată de vară cu avocado aug 01, 2014