Metodă de preparare
Spălăm cartofii, îi curățim și îi tăiem feliuțe. Îi fierbem în apă cu puțină sare. Scurgem apa și lăsăm cartofii să se răcească.
Amestecăm într-un bol mare sucul de lămîie, un vîrf de cuțit de sare, piper negru, tulpinile de țelină tocate mărunt, pătrunjelul, hreanul și smîntîna. Amestecăm bine totul.
Adăugăm cartofii peste sos, lăsăm puțin salata să se îmbrățișeze gusturile.
Așternem în farfurie feliuțele de prosciutto, așa încît să atîrne pe margine. Punem salata la mijloc, apoi ridicăm marginile feliuțelor de prosciutto.
Presărăm salata cu frunze de țelină și o stropim cu ulei de măsline.
Comentarii
Похожие статьи
-
Gustare cu castraveti iun 10, 2014
-
Gustare în lavaș mar 12, 2015
-
Salată de vară cu avocado aug 01, 2014
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
-
Simțul verii mai 20, 2015