Metodă de preparare
Porumbul și măsline lăsăm să se scurgă de lichid.
Bostăneii se feliază fâșii subțiri. Se pun pe câteva clipe în apă fierbinte, apoi se trec printr-un jet de apă rece.
Ceapa se taie rondele subțiri. Usturoiul – se toacă mărunt.
Brânza se taie cubulețe și se lasă la marinat în ulei de măsline, presărat cu usturoiul mărunt, frunze de chimen și piper negru. Amestecăm ingredientele bine.
Scoatem pe un platou fâșiile de bostănei, porumbul, măslinele, ceapa tăiată, cubulețele de brânză. Turnăm salata cu uleiul de la marinatul de brânză.
Comentarii
Похожие статьи
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
-
Salată din morcovi aug 01, 2014
-
Коллекция лучших салатов к пасхальному столу apr 03, 2017
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015