Metodă de preparare
Porumbul și măsline lăsăm să se scurgă de lichid.
Bostăneii se feliază fâșii subțiri. Se pun pe câteva clipe în apă fierbinte, apoi se trec printr-un jet de apă rece.
Ceapa se taie rondele subțiri. Usturoiul – se toacă mărunt.
Brânza se taie cubulețe și se lasă la marinat în ulei de măsline, presărat cu usturoiul mărunt, frunze de chimen și piper negru. Amestecăm ingredientele bine.
Scoatem pe un platou fâșiile de bostănei, porumbul, măslinele, ceapa tăiată, cubulețele de brânză. Turnăm salata cu uleiul de la marinatul de brânză.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vinete cu brînză aug 25, 2014
-
Broccoli–varza regină mar 12, 2015
-
Приятный вечер в кругу семьи aug 19, 2015
-
Salată cu brînză de capră oct 02, 2014
-
Sfeclă mar 03, 2015