Metodă de preparare
Cartoful, morcovul și ouăle le fierbeți. Tonul îl striviți cu furculița. Ceapa verde o tăiați mărunt. Ouăle fierte le decojiți, separați gălbenușul de albuș și le dați prin răzătoare fiecare aparte.
Aranjați toate ingredientele pentru salată în straturi (puteți folosi o formă) în următoarea ordine: tonul, maioneza, ceapa verde, cartoful, maioneza, ceapa verde, morcovul, ouăle, maioneza, ceapa verde.
Înainte de a servi, decorați salata Mimoza cu verdeață și cu gălbenușul de ou ras.
Comentarii
Похожие статьи
-
Toamna de catifea aug 25, 2014
-
Salată cu carne de pui și sparanghel iul 03, 2014
-
Desert neobişnuit de la Petru Scaleţchi apr 01, 2014
-
Salată de vară cu avocado aug 01, 2014
-
Biscuiti pascale apr 26, 2016