Способ приготовления
1. Încinge cuptorul la 200 de grade C.
2. Spală sparanghelul și taie circa 1-2 cm. din tulpină. Pune-l într-un bol cu puțin ulei și asezonează-l cu sare (nu uita că baconul și parmesanul sunt deja sărate) și piper. Lasă-l într-o parte în timp ce te ocupi de aluat.
3. Rulează aluatul cu un sucitor într-atât încât să îl subțiezi puțin. Ulterior împarte aluatul în 12 romburi de circa 5-6 cm.
4. Pentru a face pachețele, ia un romb și pune o felie de bacon pe deasupra, urmată de 2 fire de sparanghel și presoară puțin parmesan. Înfășoară baconul în jurul sparanghelului, apoi colțurile din stânga și din dreapta a rombului plasează-le pe mijloc și apasă-le bine.
5. Unge pachețelele cu ou și pune-le în cuptor circa 15 minute sau până ce se rumenesc. Poftă bună.