Coji de citrice confiate in ciocolata
cojile de la 2 portocale medii
10 ling. zahar
300 ml apa
1 ling. liquor quantro
1 ciocolata neagra
- Decojim portocalele si imbaiem cojile in apa cu zahar. Fierbem la foc mic, cca 40 minute, pana ce cojile devin stravezii. Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam liquor si amestecam compotizia bine.
- Pe o folie de aluminiu, unsa in prealagil cu ulei vegetal, suprapunem cate una, cojile citrice confiate. Intre timp cat acesea se races, preparam ciocolata. O topim la baia de abur. Trecem prin ciocolata topita cojile confiate si le plasma pe aceeasi folie de aluminiu, unsa cu ulei. Lasam sa se scurga surplusul de ciocolata si presaram cu granule de zahar mascat, dupa care punem la rece cojile de citrice confiate, cca 2 ore.
Comentarii
Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați