Metodă de preparare
Uscăm bine peștele cu șervețele de hîrtie. Presărăm sare și învelim fiecare fileu în bacon.
Coacem fileurile într-o tigaie încinsă pînă devin aurii. Apoi le introducem în rolă pentru 3-4 minute la 220oC.
Clocotim apă cu puțină sare într-o cratiță. Opărim în ea păstăile și mazărea. Le scurgem printr-o strecurătoare. Amestecăm într-un bol păstăile, mazărea, curry, coriandrul, usturoiul zdrobit, sarea și uleiul vegetal. Lăsăm să se întrepătrundă 2-3 minute apoi servim alături de peștele în bacon.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pui cu ardei și fasole verde în sos mai 30, 2014
-
Pui copt ian 19, 2015
-
Pește cu legume iun 17, 2014
-
Legume coapte în straturi mai 30, 2014
-
Supă crema de porumb cu bacon iul 31, 2014