Fasoliţă

Просто&Вкусно - Bucate Moldoveneşti - Fasoliţă

Ingrediente

1 ceapă

300 g de fasole

200 g de becon

200 g de nuci

2 căței de usturoi

Metodă de preparare

1

Se taie ceapă și se rumenește într-o tigaie.

2

Se fierb fasolele împreună cu ceapa deja prăjită. În aceasta și constă micul secret a Natei Albot pentru receta fasoliței. După ce fasolele cu ceapa vor fierbe, se vor introduce în blender pînă se va obține o pastă omogenă, se adaugă 2 căței de usturoi.

3

Se taie beconul în fîșii subțiri și se prăjește.

4

Se prăjesc nucile în tigaie și se fărîmițează, se adaugă toate astea în pasta de fasole, se condimentează cu sare și piper și, se amestecă bine.

5

Se aranjează fasolița în farfurie și se ornamentează cu beconul prățit, ceapa și nucile.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Bucate Moldoveneşti




Comentarii

Похожие статьи