Metodă de preparare
Se taie ceapă și se rumenește într-o tigaie.
Se fierb fasolele împreună cu ceapa deja prăjită. În aceasta și constă micul secret a Natei Albot pentru receta fasoliței. După ce fasolele cu ceapa vor fierbe, se vor introduce în blender pînă se va obține o pastă omogenă, se adaugă 2 căței de usturoi.
Se taie beconul în fîșii subțiri și se prăjește.
Se prăjesc nucile în tigaie și se fărîmițează, se adaugă toate astea în pasta de fasole, se condimentează cu sare și piper și, se amestecă bine.
Se aranjează fasolița în farfurie și se ornamentează cu beconul prățit, ceapa și nucile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Roșii uscate сu usturoi iun 19, 2014
-
Pincho cu hamon iun 18, 2014
-
Camembert copt iun 12, 2014
-
Creveți în sos de rodie feb 20, 2015
-
Varză cu portocale mar 24, 2014