Metodă de preparare
Toate ingredientele pentru aluat se mixează în blender, doar bicarbonat de sodiu stins se adaugă spre final. Bicarbonat de sodiu se stinge separat.
Într-un castron separat, puneți bicarbonatul de sodiu, de asupra turnați puțin oțet sau suc de lămîie, pîne el o să se stîngă tot. Tot acest amestec se adaugă în aluatul deja gata.
Ungeți bine tava din fontă cu ulei. Umpleți tava cu 2/3 cu aluat, astfel ca aluatul să nu ajungă la marginile tăvii.
Coaceți timp de 1 – 1,5 oră la temperatura de 180 grade. După 30 minute de copt, acoperiți tava cu folie de aluminiu, pentru ca coptura să nu ardă.
Scoateți tava din rolă și așezați-o pe un prosop umed și rece, răcind în totalitate tava. Cu mare grijă cu ajutorul unui cuțit îndepărtați coptura din tavă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Babă cu rom mar 24, 2014
-
Chifle dulci cu stafide iun 17, 2014
-
Brauni cu cremă de căpșune mai 28, 2014
-
noi 25, 2024
-
Открытие первой пекарни... iul 20, 2016