Metodă de preparare
Fierbem cartofii și ouăle, apoi le curățim și le tăiem cubulețe mici. Le amestecăm cu creveții.
Curățim castraveții de coajă și îi tăiem cubulețe mici. Îi adăugăm în salată.
Tocăm mărunt ceapa și o adăugăm în salată.
Amestecăm muștarul cu maioneză și amestecăm salata cu sosul obținut. Sărăm și pipărăm după gust.
Servim salata porționată pe platouri mari decorată cu creveți.
Comentarii
Похожие статьи
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
-
Coşuleţe de roşii iun 11, 2014
-
Salată cu vinete coapte şi brînză de capră aug 21, 2014
-
Pulpă de raţă cu sos de fructe de pădure aug 04, 2014
-
Салат из авокадо, феты, клубники и мяты mai 28, 2014