Metodă de preparare
Fierbem cartofii și ouăle, apoi le curățim și le tăiem cubulețe mici. Le amestecăm cu creveții.
Curățim castraveții de coajă și îi tăiem cubulețe mici. Îi adăugăm în salată.
Tocăm mărunt ceapa și o adăugăm în salată.
Amestecăm muștarul cu maioneză și amestecăm salata cu sosul obținut. Sărăm și pipărăm după gust.
Servim salata porționată pe platouri mari decorată cu creveți.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu somon iul 03, 2014
-
Salată din ardei copți și calamate mai 23, 2014
-
Рулет из сибаса и креветок от Александра Мерчука feb 02, 2017
-
Приятный вечер в кругу семьи aug 19, 2015
-
Pulpă de raţă cu sos de fructe de pădure aug 04, 2014