Fursecuri sărate

Просто&Вкусно - Cadouri delicioase - Fursecuri sărate

115 gr făină

¼ lgt. piper de cayenne

85 gr unt, tăiat cuburi

55 gr nuci mărunțite

85 gr cașcaval ras Cedar (parmezan)

Un vârf cuțit praf de muștar

Un vârf cuțit sare

 

 

  1. Preîncălzim uptorul la 180 grade C. Tapițăm două tăvi de copt cu pergament. Împreunăm făina, piperul, muștarul și sarea, adăugăm untul și cașcavalul. Frământăm aluatul și formăm din acesta niște gogoși mici, pe care le tăvălim prin nucile mărunțite. Le apăsăm un pic în palmă și le dăm la cuptor pentru 20 minute.
  2. La dorință, puteți adăuga și prosciutto, iar în calitate de pesmeți puteți folosi fistic sau semințe, pe care le mărunțiți în prealabil.

Comentarii

Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați