Metodă de preparare
Peste fiecare citrus se toarnă apă clocotită şi se ţin un minut. După care, citurus se usucă bine şi cu ajutorul unui cuţit tăiaţi coaja, vă străduiţi cît mai subţire să tăiaţi din ea
Coaja se pune într-un castron de ceramică şi peste ea se toarnă 1,5 litri de apă. Din fructe se stoarce tot sucul şi se adaugă şi el în apa clocotită.
Se adaugă zahăr, şi se pune castronul pe foc şi se aduce până la fierbere, după care se ia de pe foc. Limonada obţinută se răceşte şi în ea se adaugă frunzele de mentă şi creguţele de tarhon. Pentru înfrumuseţare în limonada se adaugă fructe, tăiate felii.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sandwich cu avocado mai 04, 2014
-
Reţetele Picnicului iul 23, 2014
-
Carne afumată iun 19, 2014
-
Куда поехать на пикник? mai 13, 2016
-
Turtă cu sos de brânză de vaci şi somon afumat iun 10, 2014