Vin fiert cu prune uscate

Просто&Вкусно - Băuturi - Vin fiert cu prune uscate

Ingrediente

1 sticlă vin roşu, sec

Prune uscate

2 batoane de scorţişoară

2-3 caise uscate

10 cuişoare

O jumătate de portocală

Metodă de preparare

1

Înfigem cuişoarele în portocală şi o punem în cratiţă. Adăugăm scorţişoara.

2

Prunele şi caisele uscate se taie în 2-3 bucăţi şi se adaugă în cratiţă împreună cu vinul. Potrivim de zahăr, după gust.

3

Lăsăm ingredientele din cratiţă să dea în clocot. Nu lăsăm să fiarbă, pentru că astfel vinul îşi pierde din tărie şi se transformă în compot.

4

Adăugăm după gust miere şi acoperim cratiţa cu un capac, lăsând glinwine-ul la macerat.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Băuturi




Comentarii

Похожие статьи