Metodă de preparare
Înfigem cuişoarele în portocală şi o punem în cratiţă. Adăugăm scorţişoara.
Prunele şi caisele uscate se taie în 2-3 bucăţi şi se adaugă în cratiţă împreună cu vinul. Potrivim de zahăr, după gust.
Lăsăm ingredientele din cratiţă să dea în clocot. Nu lăsăm să fiarbă, pentru că astfel vinul îşi pierde din tărie şi se transformă în compot.
Adăugăm după gust miere şi acoperim cratiţa cu un capac, lăsând glinwine-ul la macerat.
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                
Tartalete mai 21, 2014
 - 
                
                
Dulceață de portocale și ghimbir iun 19, 2014
 - 
                
                
Decor pentru șervețelele de masă dec 03, 2014
 - 
                
                
Confi din gambe de pui iun 11, 2014
 - 
                
                
Sangria de vară iun 06, 2014
 


                        
                                
                                
