Metodă de preparare
Înfigem cuişoarele în portocală şi o punem în cratiţă. Adăugăm scorţişoara.
Prunele şi caisele uscate se taie în 2-3 bucăţi şi se adaugă în cratiţă împreună cu vinul. Potrivim de zahăr, după gust.
Lăsăm ingredientele din cratiţă să dea în clocot. Nu lăsăm să fiarbă, pentru că astfel vinul îşi pierde din tărie şi se transformă în compot.
Adăugăm după gust miere şi acoperim cratiţa cu un capac, lăsând glinwine-ul la macerat.
Comentarii
Похожие статьи
-
mar 28, 2024
-
Ciocolată albă fierbinte ian 17, 2014
-
Copane de rață confiate iun 11, 2014
-
Piept de răță cu pere în sirop iun 19, 2014
-
Mere coapte cu gem de portocale și fructe uscate iun 16, 2014