Ceai Hibiscus cu Lămîie și Rozmarin

Просто&Вкусно - Băuturi - Ceai Hibiscus cu Lămîie și Rozmarin

Ingrediente

150 gr. Hibiscus

2 litri apă

zahăr după gust 

1 lămîie

crenguţă de rozmarin

Metodă de preparare

1

Clătiţi bine florile de Hibiscus în apă rece.

2

În vasul cu hibiscus turnați apă curată și puneți băutura pe foc, aduceți la fierbere, apoi lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Adăugați zahăr după gust și strecurați băutură. La preferință, se poate consuma rece.

3

Lămâia se spală şi se taie rotile.

4

Adăugați lămâia la băutura fierbinte și asezonați-o cu o crenguță de rozmarin proaspăt.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Băuturi




Comentarii

Похожие статьи