Ceai Hibiscus cu Miere și Ghimbir

Просто&Вкусно - Băuturi - Ceai Hibiscus cu Miere și Ghimbir

Ingrediente

150 gr. Hibiscus

2 litri apă

zahăr după gust 

40 gr ghimbir

miere

Metodă de preparare

1

Clătiţi bine florile de Hibiscus în apă rece.

2

În vasul cu hibiscus turnați apă curată și puneți băutura pe foc, aduceți la fierbere, apoi lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Adăugați zahăr după gust și strecurați băutură. La preferință, se poate consuma rece.

3

Curăţaţi rădăcina de ghimbir.Radeți în ceaiul fierbinte 40 g. de ghimbir.

4

Strecurați băutura și adăugați miere după gust.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Băuturi




Comentarii

Похожие статьи