Drob de Miel

Просто&Вкусно - Bucate Moldoveneşti - Drob de Miel

Ingrediente

Ingrediente:

3 + 3 ouă

Ceapă verde

6 căței de usturoi

Prapur

Sare, piper, оregano

Pentru umplutură:

700 g carne de miel

Sucul de la 1-2 lămîi

1 morcov mare

1 ceapă mare

Metodă de preparare

1

Image Prepararea umpluturii: puneți carnea de miel în apă rece pentru ceva timp, de cîteva ori schimbați apa. Adăugați sucul de la 1-2 lămîi, lasăți timp de 20 – 30 minute. Acest lucru este necesar dacă doriți să eliminați mirosul străin de carne de miel. Tocați carnea, morcovul și ceapa. De asemenea, se poate adăuga și puțină carne de porc tocată.

2

Image Adăugați usturoiul, oregano, sarea, piperul și 3 ouă.

3

Image Se amestecă totul bine. Se unge tăvița cu ulei.

4

Image Prapurul se întinde în tăviță, lăsînd mult și pe margini.

5

Image Puneți o jumătate din umplutură.

6

Image Se fierb ouăle, se decojesc și se pun deasupra umpluturii.

7

Image Acoperiți ouăle cu restul umpluturii.

8

Image marginile prapurului peste umplutură. Și puneți tava la copt la 180 de grade pentru aproximativ 50 de minute, pînă cînd prapurul se va rumeni. Tava în care se coace Drobul de miel, nu ar trebui să fie plină, pentru ca în timpul coacerii să nu se scurgă excesul de grăsimi.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Bucate Moldoveneşti




Comentarii

Похожие статьи