Metodă de preparare
Amestecăm brânza, făina, oul, zahărul și praful de copt până la omogenizare.
Modelăm din aluatul preparat brânzoaice nu prea mari, le trecem prin făină și le punem la tigaie, în uleiul încins.
Le rumenim pe ambele părți câte 2-3 minute, ca să obținem o crustă arămie și le scoatem pe farfurie.
Zmeura, zahărul și apa le încălzim într-o cratiță, până încep să fiarbă, lăsăm pentru câteva clipe și le scoatem de pe foc.
Brânzoaicele se servesc cu smântână și sirop de zmeură.
Comentarii
Похожие статьи
-
aug 03, 2025
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014
-
Sorbet din zmeură cu mentă iul 30, 2014
-
Budincă cu verdeață și ierburi iun 26, 2014
-
Brânză cu pomușoate și piure de fructe cu mentă iun 16, 2014