Metodă de preparare
Amestecăm brânza, făina, oul, zahărul și praful de copt până la omogenizare.
Modelăm din aluatul preparat brânzoaice nu prea mari, le trecem prin făină și le punem la tigaie, în uleiul încins.
Le rumenim pe ambele părți câte 2-3 minute, ca să obținem o crustă arămie și le scoatem pe farfurie.
Zmeura, zahărul și apa le încălzim într-o cratiță, până încep să fiarbă, lăsăm pentru câteva clipe și le scoatem de pe foc.
Brânzoaicele se servesc cu smântână și sirop de zmeură.
Comentarii
Похожие статьи
-
Plăcinte cu brînză,varză,nuci,halva mar 24, 2014
-
Gogoși de brânză iun 09, 2014
-
Sangria pe bază de vin roz iul 09, 2014
-
Limonadă cu zmeură iun 18, 2014
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014