Budincă cu verdeață și ierburi

Просто&Вкусно - Mic dejun - Budincă cu verdeață și ierburi

Ingrediente

200g brănză de vaci

50g cașcaval tare ras

2 ouă

½ legătură ceapă verde

½ legătură pătrunjel

Usturoi verde

1 linguriță paprica

Sare și piper

Făină sau pesmeți

Unt

Metodă de preparare

1

Spălăm bine verdeața și o tăiem mărunt.

2

Ungem tava cu unt și o tapetăm cu făină sau cu pesmeți.

3

Despărțim albușurile de gălbenușuri.

4

Batem albușurile cu puțină sare pînă vor fi spumă.

5

Amestecăm bine brînza cu gălbenușurile de ou, pînă obținem o compoziție omogenă. Sărăm și piperăm. Adăugăm cașcavalul ras și verdeața tocată.

6

Adăugăm atent albușurile de ou, amestecăm compoziția.

7

Turnăm compoziția în tavă.

8

Coacem în rola preîncălzită la 200oC timp de 20 minute.

9

Servim budinca cu salată verde și crutoane din pâine.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи