Metodă de preparare
Rupem cu mâina frunzele de salată, roșiile le tăiem bucățele de mărime medie. Pătrunjelul îl tocăm mărunt. Amestecăm totul într-un bol.
Adăugăm condimentul sumac (îl putem înlocui cu altul, după gust), amestecăm și turnăm sucul unei lămîi.
Pregătim pesmeții: tăiem pita în triunghiuri, amestecăm oregano, susanul, sarea și uleiul de măsline. Ungem bucățelele de pită cu compoziția de condimente și le introducem la cuptor pentru 10 minute la temperatura 180oC.
Adăugăm pesmeții în salată, presărăm sare și stropim cu ulei de măsline.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată MIMOZA apr 08, 2014
-
Salată cu vinete coapte şi brînză de capră aug 21, 2014
-
Simțul verii mai 20, 2015
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Salată în avocado mai 23, 2014