Metodă de preparare
Preîncălzim cuptorul la 180 grade C. Cartofii se scot pe o tavă de copt şi se acoperă din abundenţă cu sare, astfel încât să nu se vadă legumele. Ducem cartofii la cuptor pentru 1-1,5 ore.
Ceapa se curăţă şi se taie cubuleţe, se căleşte în ulei. Atunci când ceapa se rumeneşte frumos, se adaugă carnea tocată şi se lasă pe foc până este gata.
Roşiile se dau prin răzătoare şi se adaugă la carnea tocată, în tigaie. Se potriveşte totul de sare şi lasă sub capac pentru 10 minute.
Când cartofii sunt copţi, îi curăţim de sare, le tăiem gămălia de sus şi curăţim de miez, după care se completează cu umplutura din carne tocată.
Comentarii
Похожие статьи
-
Musaca de vinete dec 09, 2013
-
Terci ca la cazaci cu piept de porc afumat oct 16, 2014
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Основательная трапеза feb 17, 2016
-
Aperitiv din vinete iun 11, 2014