Cartofi umpluţi

Просто&Вкусно - Gustări - Cartofi umpluţi

Ingrediente

Pentru 4 porţii:

4 catofi mari

2 kg sare pentru murături

300 gr carne tocată de vită

1 ceapă mare

3 roşii mari

Sare după gust 

Metodă de preparare

1

Preîncălzim cuptorul la 180 grade C. Cartofii se scot pe o tavă de copt şi se acoperă din abundenţă cu sare, astfel încât să nu se vadă legumele. Ducem cartofii la cuptor pentru 1-1,5 ore.

2

Ceapa se curăţă şi se taie cubuleţe, se căleşte în ulei. Atunci când ceapa se rumeneşte frumos, se adaugă carnea tocată şi se lasă pe foc până este gata.

3

Roşiile se dau prin răzătoare şi se adaugă la carnea tocată, în tigaie. Se potriveşte totul de sare şi lasă sub capac pentru 10 minute.

4

Când cartofii sunt copţi, îi curăţim de sare, le tăiem gămălia de sus şi curăţim de miez, după care se completează cu umplutura din carne tocată.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи