Metodă de preparare
Temperatura apei trebuie să fie constantă pe tot parcursul timpului. În condițiile casnice facem în felul următor: punem apă într-o cratiță mare și o punem la foc pînă nu va avea 70oC. Punem în cratiță carnea învelită în peliculă și luăm de pe foc. Acoperim cratița cu capac și o introducem în rola preîncălzită la 70oC. Lăsăm să fiarbă aproximativ 30 minute.
Le prăjim în ulei bine încins cîte 30 secunde pe fiecare parte, apăsînd carnea cu o lopățică, ca să se rumenească pe toată suprafața. Lăsăm puțin steakurile să se odihnească înainte de a le tăia. Le punem într-o farfuri încălzită, le acoperim cu folie de staniol și le lăsăm cîteva minute. Le servim cu garnitură la alegere.
Comentarii
Похожие статьи
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014
-
Rețeta de bază a pîrjoalelor pentru burgeri iul 22, 2014
-
Salată cu limbă și sos pesto iun 19, 2014
-
Toamna de catifea aug 25, 2014
-
Spaghetti co roşii cherry dulci,busuioc,ardei iute şi... aug 08, 2014