Camembert copt

Просто&Вкусно - Gustări - Camembert copt

Ingrediente

1 cutie de brânză Camembert

Câteva crenguțe de rozmarin

Câteva căței de usturoi

Un mănunchi de kliukva uscată

Câteva felii de pâine

Un mănunchi de nuci (oricare tip)

Ulei de măsline

Metodă de preparare

1

Scoatem brânza din cutie și-i tăiem ”capacul” de deasupra cu un cuțit. Usturoiul se taie felii și se ”implantează” în brânză. La fel procedăm și cu crenguțele de rozmarin.

2

Punem brânza într-o tavă potrivită și picurăm deasupra câteva picături de ulei de măsline. În cuptorul încins la 200 grade C, plasăm brânza și o lăsăm pentru 30 minute.

3

Pâinea se taie în cubulețe, tip crutoane și se pune pe crenguțele de rozmarin. Se stropește cu ulei de măsline, se presară cu sare mășcată. Platoul cu pâinea pregătită se bagă la cuptor pentru 20 minute.

4

Nucile și pomușoarele de kliukva se mărunțesc bine. Brânza coaptă se scoate pe un platou, se presară cu amestecul de nuci și kliukvă. Alăturat, așezăm și crutoanele gata preparate, înfipte cu scobitori. Înmuiați crutoanele în brânza topită



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи