Metodă de preparare
Scoatem brânza din cutie și-i tăiem ”capacul” de deasupra cu un cuțit. Usturoiul se taie felii și se ”implantează” în brânză. La fel procedăm și cu crenguțele de rozmarin.
Punem brânza într-o tavă potrivită și picurăm deasupra câteva picături de ulei de măsline. În cuptorul încins la 200 grade C, plasăm brânza și o lăsăm pentru 30 minute.
Pâinea se taie în cubulețe, tip crutoane și se pune pe crenguțele de rozmarin. Se stropește cu ulei de măsline, se presară cu sare mășcată. Platoul cu pâinea pregătită se bagă la cuptor pentru 20 minute.
Nucile și pomușoarele de kliukva se mărunțesc bine. Brânza coaptă se scoate pe un platou, se presară cu amestecul de nuci și kliukvă. Alăturat, așezăm și crutoanele gata preparate, înfipte cu scobitori. Înmuiați crutoanele în brânza topită
Comentarii
Похожие статьи
-
Frigărui din bile de cașcaval dec 19, 2014
-
Eco lapte mar 17, 2015
-
Prajituri cu cascaval iun 11, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Mors de răchițele iul 22, 2014