Metodă de preparare
Marinăm somonul pe 30 minute: sare, piper alb, condimente pentru pește, după gust. Frecăm somonul cu acest amestec și-l punem în vin. Până să punem peștele la rolă, presărăm puțin rozmarin, pentru aromă.
Ungem tava cu ulei, scoatem peștele și-l ducem la copt pentru 10 minute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C.
Scoatem peștele, în presărăm cu semințe de susan și-l ungem cu ulei. (Noi am folosim ulei cu olive, pentru a-i da peștelui un gust caracteristic). După această operațiune, ducem iarăși peștele la cuptor pentru 5 minute.
Preparăm sosul: Scurgem marinata cu ajutorul unei site într-un vas aparte și-l punem pe foc, adăugăm smântâna. Sosul se prepară la flacără mică, până începe să se îngroașe. Pentru a-i da un gust mai picant, se poate de adăugat și puțin cașcaval topit.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mango cu sos de zmeură iun 16, 2014
-
Cambula iun 02, 2014
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Salsa mexicană aug 01, 2014
-
DORADA CU IERBURI ȘI LĂMÂIE iun 03, 2014