Metodă de preparare
Ungem lavașul cu unt și presărăm puțină sare.
Curățim peștele, îl spălăm , îi scoatem măruntaiele și îi îndepărtăm capul. Îl stropim cu suc de lămîie și îl punem pe lavaș. Înăutru peștelui punem rondele de roșii, o bucățică de unt și frunzele de coriandru tocate mărunt. Putem adăuga și cîteva inele de ceapă.
Rulăm peștele în lavaș, îndoiem marginile și învelim rulada obținută în folie de staniol. O coacem timp de 40 minute în rola preîncălzită la 190oC.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Треска запечённая с овощами и креветками ian 05, 2017
-
Prînzul pentru copiilor mar 17, 2015
-
Stir-fry în lavaș aug 28, 2014
-
Lavaș prăjit cu vișine aug 28, 2014