Pește în lavaș

Просто&Вкусно - Peşte şi fructe de mare - Pește în lavaș

Ingrediente

Pește proaspăt (molitru, șalău)

Suc de lămîie după gust

100g roșii cherry

Unt

Lavaș

Frunze de coriandru sau pătrunjel

Metodă de preparare

1

Ungem lavașul cu unt și presărăm puțină sare.

2

Curățim peștele, îl spălăm , îi scoatem măruntaiele și îi îndepărtăm capul. Îl stropim cu suc de lămîie și îl punem pe lavaș. Înăutru peștelui punem rondele de roșii, o bucățică de unt și frunzele de coriandru tocate mărunt. Putem adăuga și cîteva inele de ceapă.

3

Rulăm peștele în lavaș, îndoiem marginile și învelim rulada obținută în folie de staniol. O coacem timp de 40 minute în rola preîncălzită la 190oC.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Peşte şi fructe de mare




Comentarii

Похожие статьи