Metodă de preparare
Ungem lavașul cu unt și presărăm puțină sare.
Curățim peștele, îl spălăm , îi scoatem măruntaiele și îi îndepărtăm capul. Îl stropim cu suc de lămîie și îl punem pe lavaș. Înăutru peștelui punem rondele de roșii, o bucățică de unt și frunzele de coriandru tocate mărunt. Putem adăuga și cîteva inele de ceapă.
Rulăm peștele în lavaș, îndoiem marginile și învelim rulada obținută în folie de staniol. O coacem timp de 40 minute în rola preîncălzită la 190oC.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dieta„Trei pumni” apr 07, 2015
-
Calamahi aug 04, 2014
-
Frigarui de pui iun 11, 2014
-
Omletă bulgărească iun 09, 2014
-
Eco lapte mar 17, 2015