Metodă de preparare
Fileul de somon se stropește cu suc de lămâie și se potrivește după gust cu sare și piper, după care se rumenește pe ambele părți la grill.
Între timp, punem la fiert ambele soiuri de orez. Cu ajutorul unei forme speciale rotunde, aranjăm orezul în straturi: primul strat – orez sălbatic, al doilea – orez de iasomie și finisăm cu stratul de orez sălbatic.
Preparăm sosul: potrivim frișca de sare, zahăr, piper măcinat și esența de vanilie. Punem compoziția la foc și o fierbem până la îngroșarea sosului, amestecând continuu.
Servim somonul cu sos de frișcă și presărat cu semințe de pin. În calitate de garnitură serviți orez. Pentru înfrumusețare folosiți o felie de lămâie.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Escabeche din macrou iul 07, 2014
-
Bucătăria din Kashmir cu Erfana Dar mai 29, 2014
-
Peşte copt cu legume mai 07, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Pârjoale de pește picante cu salsa iun 03, 2014