Metodă de preparare
Batem ouăle, adăugăm sosul de soia și vinul și mixăm din nou.
Luăm o tigaie cu acoperire anti-ardere. Pregătim din timp o spatulă și o furculiță, pentru că procesul de preparare este foarte rapid și neîntrerupt.
Încingem tigaia, o ungem cu unt și turnăm o treime din amestecul de ou.
Când ouăle încep a se lega, începem să le rulăm cu spatula. Sunt suficiente trei rotiri. Lăsăm rulada de ou pe marginea tigăii.
Adăugăm cealaltă parte a amestecului de ou. Trebuie să fim atenți ca a cesta să nimerească sub rulada deja pregătită. Dacă ouăle încep a face bule, înseamnă că tigaia este prea fierbinte și este timpul să micșorăm flacăra, iar bulele le spargem cu furculița. Când omleta se va prinde, rulăm în ea rulada. Iarăși lăsăm rulada obținută la marginea tigăii și o ungem cu unt, după care turnăm ultima parte a ouălor și repetăm procedura.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mini-tarte cu somon iun 09, 2014
-
Torturi cu somon slab sarat iun 09, 2014
-
Somon cu salată de rucola și ardei gras roșu iun 03, 2014
-
Salată de Boeuf cu somon mai 20, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014