Master Class la prepararea de sushi

Metodă de preparare

1

Image Pregătim toate ingredientele necesare: orezul, maioneză japoneză, caviar tobiko, somon proaspăt, anghilă și omletă.

2

Image Cât se poate de atent, tăiem carnea de somon în dreptunghiuri.

3

Image Omleta și anghila o tăiem, după putință asemănător cu carnea de somon.

4

Image Tăiem nori în fâșii lungi, pentru a putea împături în ele umplutura.

5

Image Pregătim umplutura pentru spicy sushi: într-un bol aparte, amestecăm wasabi cu maioneza japoneză.

6

Image Porționăm somonul în pătrățele egale și le adăugăm la sosul de wasabi.

7

Image La compoziția obținută adăugăm caviarul tobiko.

8

Image Formăm din orez un oval. Este important să-l strângem într-o omogenă.

9

Image Rulăm ovalul obținut cu algele de nori.

10

Image Surplusul de nori îl tăiem.

11

Image Marginile de nori le fixăm cu un bob de orez și umezim puțin cu apă. Strângem strâns.

12

Image Înăuntrul scoatem umplutura pentru spicy sushi.

13

Image În acest fel, ne străduim să pregătim cât mai multe feluri de sushi. Formăm din nou un oval din orez.

14

Image Ungem orezul cu wasabi.

15

Image Deasupra punem o bucățică de anghilă.

16

Image Fixăm cu o fâșie îngustă de nori.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Master class




Comentarii

Похожие статьи