Metodă de preparare
Presărăm peștele cu sare și zahăr, îl stropim cu sos de soia și suc de lămîie. Lăsăm peștele la marinat 10 minute.
Pe o bucată de folie de staniol presărăm zahăr și zahăr brun, frunzele de ceai și frunzele de mentă tăiate mărunt. Amestecăm totul și împaturim foia de staniol în așa mod încăt să obținem un plic.
Plicul obținut trebuie să fie un pic mai mare decît peștele. Găurim în căteva locuri cu o scobitoare, ca să iasă aburul cînd se va coace.
Punem plicul într-o tigaie, deasupra lui așezăm somonul, punem capacul, încălzim totul la foc mare apoi micșorăm focul la minim și lăsăm să se pregătească 15-20 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Somon „EN CROUTE” mai 20, 2014
-
Salată de Boeuf cu somon mai 20, 2014
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Ceai răcoritor pentru o vară caldă iun 26, 2015
-
Oua la cuptor cu somon, oua la cuptor cu mozzarella iun 09, 2014