Metodă de preparare
Somonul se dezoseaza si se feliaza in cuburi mici. Scurgem sucul de lamiae si adaugam 2 linguri sos de soia, otetul balsamic, semintele de susan si ceapa taiata marunt. Intr-un bol amestecam toate ingredientele si lasam se se patrunda, cca 5-7 minute. In acest rastimp spalam fruzele de rucolla si o rupem neconditionat (nu se foloseste cutitulde bucatarie, pentru ca rucolla va fi un pic amaruie).
Adaugam uleiul, sosul de soia si parmezanul feliat subtire.
Tartarul se serveste in straturi, pe care le obtinem gratie unei forme speciale de metal.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mai-sezonul grătarilor apr 30, 2015
-
Fileu de pește cu legume și pasta fusilli iun 16, 2014
-
Somon în sos iun 03, 2014
-
Pannini cu muschiulet de porc mai 15, 2014
-
Macrou copt cu garnitură de legume oct 22, 2014