Metodă de preparare
Punem făina, untul, sarea și 50 gr parmezan în robotul de bucătărie și mărunțim totul până la fărâmituri.
Amestecăm în cană 1 ou cu 2 linguri de apă rece.
Adăugăm oul în aluat și frământăm bine.
Modelăm aluatul într-o gogoașă și o învelim în folie, după care lăsăm aluatul la frigider, pe 30 minute.
Scoatem aluatul din frigider, îl întindem și decupăm cercuri, egale în diametru pentru formele de copt. Tapițăm aluatul în forme și străpungem cu furculița aluatul. Formele le plasăm la rece, pentru 30 minute.
Preîncălzim cuptorul la 200 grade C.
Spălăm broccoli și o curățim în buchețele.
Peștele și brânza se taie cuburi nu prea mari.
Batem 2 ouă cu frișca și potrivim cu sare și piper.
Scoatem formele cu aluat de la frigider. Turnăm în forme, peste aluat, amestecul de ou cu frișcă.
Deasupra punem peștele, broccoli și Camembertul. Presărăm cu parmezan ras.
Coacem timp de 35-40 minute.
Mini-tartele sunt gustoase atât reci, cât și fierbinți.
Comentarii
Похожие статьи
-
Somon „EN CROUTE” mai 20, 2014
-
Paste cu somon ian 19, 2015
-
Cosițe de pește iun 12, 2014
-
Galetta de cartofi cu somon afumat mai 23, 2014
-
Tort din clătite cu somon iun 09, 2014