Mini-tarte cu broccoli și somon

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Mini-tarte cu broccoli și somon

Ingrediente

125 gr unt rece

3 ouă

250 gr făină

2 ling. apă rece

1 linguriță sare

100 gr parmezan ras

300 gr broccoli

200 gr somon

150 ml frișcă

200 gr brânză Camembert

 

Sare, piper după gust

Metodă de preparare

1

Punem făina, untul, sarea și 50 gr parmezan în robotul de bucătărie și mărunțim totul până la fărâmituri.

2

Amestecăm în cană 1 ou cu 2 linguri de apă rece.

3

Adăugăm oul în aluat și frământăm bine.

4

Modelăm aluatul într-o gogoașă și o învelim în folie, după care lăsăm aluatul la frigider, pe 30 minute.

5

Scoatem aluatul din frigider, îl întindem și decupăm cercuri, egale în diametru pentru formele de copt. Tapițăm aluatul în forme și străpungem cu furculița aluatul. Formele le plasăm la rece, pentru 30 minute.

6

Preîncălzim cuptorul la 200 grade C.

7

Spălăm broccoli și o curățim în buchețele.

8

Peștele și brânza se taie cuburi nu prea mari.

9

Batem 2 ouă cu frișca și potrivim cu sare și piper.

10

Scoatem formele cu aluat de la frigider. Turnăm în forme, peste aluat, amestecul de ou cu frișcă.

11

Deasupra punem peștele, broccoli și Camembertul. Presărăm cu parmezan ras.

12

Coacem timp de 35-40 minute.

13

Mini-tartele sunt gustoase atât reci, cât și fierbinți.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи