Metodă de preparare
Conform instrucțiunilor de pe pachet, preparăm fâșii din aluatul foietat. Le răcim și cu ajutorul unui cuțit zâmțat, tăiem fâșiile mai înguste, de 5 cm lățime.
Pentru umplutură: tocăm fin mărarul, tăiem mărunt măslinele, iar somonul îl feliem subțire în straturi.
Împărțim în două brânza topită. Într-o parte adăugăm mărarul toat fin, în cealaltă parte – măslinele mărunțite.
Ungem o fâșie de aluat foietat cu brânză și măsline, o acoperim cu fâșie simplă, deasupra așezăm somonul, îl acoperim cu următorul strat de aluat foietat, îl ungem cu brânză și mărar, acoperim cu ultima fâșie de aluat.
Ducem la frigider, pentru 20 minute. Fiecare tartă se taie în pătrate mici, de cca 5x5 cm.
Amestecăm frișca grasă cu crem-fresh-ul până obținem un amestec omogen. Turnăm sosul obținut peste fiecare mini-tartă și presărăm cu mărarul tocat fin.
Comentarii
Похожие статьи
-
Somon pe pat de ceai verde iul 07, 2014
-
Шашлык из семги и морепродуктов mai 20, 2014
-
Mozzarella cu pere, mere si busuioc iun 10, 2014
-
Сайда, запеченная с корочкой iun 11, 2015
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014