Oua la cuptor cu somon, oua la cuptor cu mozzarella

Просто&Вкусно - Mic dejun - Oua la cuptor cu somon, oua la cuptor cu mozzarella

Ingrediente

4 oua

unt pentru forme

4 ling. frisca grasa

sare

pentru umplutura cu somon:

100 g somon

1 legatura de ceapa verde

pentru umplutura cu mozzarella:

100 g mozzarella

50 g tomate cherry

Metodă de preparare

1

Pentru a portiona acest tip de antreu, vom avea nevoie de niste vase mici pentru copt (tavalute). Ungem tavalutele cu unt, pentru a evita prinderea oualor, turnam cate 2 linguri de frisca grasa in fiecare forma.

2

Alternam formele cu umplutura de somon slab sarat si ceapa verde taiata marunt, cu umplutura de mozzarella si rosii cherry, taiate in jumatate.

3

In fiecare forma incorporam cate 2 oua. Punem formele in apa, intr-un vas rezistent (apa trebuie sa cuprinda formele cu oua doar la jumatate). Plasam vasul cu formele la cuptor, la 180 grade C si lasam la copt pentru 20 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи