Budincă din cu vișine

Просто&Вкусно - Mic dejun - Budincă din cu vișine

Ingrediente

200g vișine fără sîmburi

100g smantana President

2 ouă

3 lng zahăr

35g unt

2 lingurițe amidon de porumb

1 lng făină

Zahăr pudră

Metodă de preparare

1

Ungem tava cu unt și o tapetăm cu făină.

2

Despărțim albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile cu puțină sare pînă vor fi spumă.

3

Image Batem untul cu zahărul. Adăugăm gălbenușurile, sucul de lămîie și smîntînă, amestecăm.

4

Amestecăm făina cu o linguriță de amidon și o adăugăm peste compoziția de unt, amestecăm totul pînă obținem o compoziție omogenă. Turnăm atent albușurile bătute și amestecăm.

5

Presărăm vișinile cu amidon.

6

Așezăm în tavă jumătate din cantitatea de vișine, apoi turnăm aluatul. Punem deasupra vișinele rămase.

7

Coacem budinca în rola preîncălzită la 180oC timp de 25-30 minute pînă se va rumeni frumos.

8

Servim budinca presărată cu zahăr pudră.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи