Metodă de preparare
Fructele uscate si nucile se maruntesc in robotul de bucatarie.
Amestecul de fructe si nuci se amesteca cu fulgii de ovaz.
Mierea se topeste sau se incalzeste, pana devine lichida si se amesteca cu untul. O turnam deasupra amestecului cu fulgii de ovaz.
Tava de copt (20*25 cm) se tapiteaza cu pergament.
Compozitia obtinuta se toatna in tava, se preseaza usor si se da la cuptor (160 grade C) pentru 30 minute, pana capata o nuanta aurie.
Racim, scoatem din forma si portionam in 8 bucati.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cirbuli aug 08, 2014
-
Brioșe dis-de-dimineață iun 09, 2014
-
mar 28, 2024
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014
-
Smoothie Avocado + prăsadă mai 26, 2014