Granola

Просто&Вкусно - Mic dejun - Granola

Ingrediente

pentru 8 portii:
200 g fulgi de ovaz
50 g prune uscate
50 g rachitele uscate medigrun
50 g stafide biozentrale
50 g fistic
50 g samburi de caise medigrun
50 g miere
50 g ulei vegetal 

Metodă de preparare

1

Fructele uscate si nucile se maruntesc in robotul de bucatarie.

2

Amestecul de fructe si nuci se amesteca cu fulgii de ovaz.

3

Mierea se topeste sau se incalzeste, pana devine lichida si se amesteca cu untul. O turnam deasupra amestecului cu fulgii de ovaz.

4

Tava de copt (20*25 cm) se tapiteaza cu pergament.

5

Compozitia obtinuta se toatna in tava, se preseaza usor si se da la cuptor (160 grade C) pentru 30 minute, pana capata o nuanta aurie.

6

Racim, scoatem din forma si portionam in 8 bucati.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи