Omletă japoneză Tomago

Просто&Вкусно - Mic dejun - Omletă japoneză Tomago

Ingrediente

8 ouă

1 vârf de cuțit de zahăr

Un pic de sos de soia

Ulei de măsline

Metodă de preparare

1

Se bat ouăle cu zahăr și cu sos de soia.

2

Se unge tigaia, se înfierbântă la foc mediu și se toarnă un polonic din amestecul de ou, pentru a coace clătite subțiri. Când e gata pe o parte și pe deasupra nu mai este ou proaspăt se va rula. Se rulează în tigaie, și se lasă la marginea tigaii.

3

Pe porțiunea liberă a tigăii se toarnă al doilea polonic de amestec de ou. Clătita nouă trebuie să pătrundă puțin și sub prima clatită pentru a se uni între ele.

4

Cînd a doua clătită va fi gata și ea, se rulează ca prima. Se repetă pașii anteriori până cînd se sfârșește tot amestecul de ou și ruleta nu se va primi suficient de groasă.

5

Omleta se taie transversal și se servește.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи