Metodă de preparare
Curățim fructele de coajă și cotoare, le dăm prin răzătoare și le stropim cu suc de lămîie.
Într-un bol mediu batem oul cu zahărul pudră, adăugăm smîntîna și amestecăm. Adăugăm fructele și făina și amestecăm bine totul.
Prăjim clătitele în tigaia încinsă și unsă cu ulei, cîte 2 minute pe fiecare parte, la foc mediu, sub capac.
Servim clătitele presărate cu zahăr pudră și decorate cu bucățele de măr și pară alături de o lingură de smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014
-
Oua la cuptor cu somon, oua la cuptor cu mozzarella iun 09, 2014
-
Pateuri cu mere,zmeură și parmezan iun 16, 2014
-
Cruassant iun 09, 2014
-
Cartofi copți cu prosciutto iun 09, 2014