Metodă de preparare
Curățim fructele de coajă și cotoare, le dăm prin răzătoare și le stropim cu suc de lămîie.
Într-un bol mediu batem oul cu zahărul pudră, adăugăm smîntîna și amestecăm. Adăugăm fructele și făina și amestecăm bine totul.
Prăjim clătitele în tigaia încinsă și unsă cu ulei, cîte 2 minute pe fiecare parte, la foc mediu, sub capac.
Servim clătitele presărate cu zahăr pudră și decorate cu bucățele de măr și pară alături de o lingură de smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tortilla spaniolă iul 07, 2014
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014
-
Pancakes cu căpşuni şi crema de unt iul 31, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Papanași cu brânză iun 09, 2014