Metodă de preparare
Curățim fructele de coajă și cotoare, le dăm prin răzătoare și le stropim cu suc de lămîie.
Într-un bol mediu batem oul cu zahărul pudră, adăugăm smîntîna și amestecăm. Adăugăm fructele și făina și amestecăm bine totul.
Prăjim clătitele în tigaia încinsă și unsă cu ulei, cîte 2 minute pe fiecare parte, la foc mediu, sub capac.
Servim clătitele presărate cu zahăr pudră și decorate cu bucățele de măr și pară alături de o lingură de smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Merele–fructele longevității sep 23, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Oua-pashot (ochiuri in apa) fierte cu paine si sunca iun 12, 2014
-
Menemen iun 09, 2014
-
Mozzarella cu pere, mere si busuioc iun 10, 2014