Metodă de preparare
Batem oul. Cernem făina și o amestecăm cu sare și praf de copt. Amestecăm compoziția de făină cu oul bătut. Turnăm laptele, uleiul și zahărul. Amestecăm totul bine.
Înfierbîntăm tigaia pentru clătite și turnăm puțin ulei în ea.
Turnăm cu un polonic aluat în tigaie și prăjim clătitele pînă se rumenesc pe ambele părți.
Batem untul cu zahărul pudră pînă obținem o cremă densă. Tăiem căpșunile feliuțe subțiri.
Așezăm clătitele pe farfurie și le ungem cu cremă de unt. Le decorăm cu cremă și căpșuni.
Comentarii
Похожие статьи
-
Profitroles iun 05, 2014
-
Fruit ice mai 13, 2015
-
Brauni cu cremă de căpșune mai 28, 2014
-
Tort ”Pavlova” cu căpșuni și poamă albă iun 16, 2014
-
Mimosa iul 09, 2014