Metodă de preparare
Batem oul. Cernem făina și o amestecăm cu sare și praf de copt. Amestecăm compoziția de făină cu oul bătut. Turnăm laptele, uleiul și zahărul. Amestecăm totul bine.
Înfierbîntăm tigaia pentru clătite și turnăm puțin ulei în ea.
Turnăm cu un polonic aluat în tigaie și prăjim clătitele pînă se rumenesc pe ambele părți.
Batem untul cu zahărul pudră pînă obținem o cremă densă. Tăiem căpșunile feliuțe subțiri.
Așezăm clătitele pe farfurie și le ungem cu cremă de unt. Le decorăm cu cremă și căpșuni.
Comentarii
Похожие статьи
-
Limonadă americană aug 13, 2014
-
Tortă Fraiser mar 17, 2015
-
Mini prăjituri cu jeleu mai 23, 2014
-
Gem de căpșuni mai 07, 2014
-
Clătite clasice iul 08, 2014