Metodă de preparare
Topim ciocolata și untul pe baia de abur.
Batem ușor ouăle cu zahăr și puțină sare.
Amestecăm compoziția de ciocolată cu ouăle bătute și încorporăm treptat făină.
Aluatul lichid se răstoarnă în tavă și se dă la cuptor pentru 10-15 minute, la o temperatură de 200 grade C.
Pregătim crema: toate ingredientele se amestecă în blender, până obținem o compoziție spumoasă. Cu crema obținută putem unge foile de brauni, sau putem forma niște prăjiturele, ca pe pozele alăturate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv de brânză cu căpşune mai 23, 2014
-
Brăduţ de biscuiți iun 09, 2014
-
Cruassant iun 09, 2014
-
Simțul verii mai 20, 2015
-
Tartă de nuci cu mascarpone și căpșune iun 16, 2014