Colțunași cu caise

Просто&Вкусно - Deserturi - Colțunași cu caise

Ingrediente

6 caise

1 ou

50g zahăr pudră

250g brînză de vaci

120g făină

60g unt

6 cubulețe de zahăr

Metodă de preparare

1

Batem oul cu untul, amestecăm cu brînza și făina. Frămîntăm aluatul.

2

Despărțim aluatul în 6 bucăți egale. Caisele le desfacem în jumătate și le scoatem sîmburii. Le punem la mijloc cîte un cubuleț de zahăr. Intindem fiecare bucățică de aluat, punem în mijloc cîte o caisă și stăngem aluatul în jurul caisei formănd un colțunaș. Fierbem colțunașii într-o cantitate mare de apă timp de 3-4 minute, după ce se vor ridica deasupra apei.

3

Servim colțunașii presărați cu zahăr pudră.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii

Похожие статьи