Metodă de preparare
Batem oul cu untul, amestecăm cu brînza și făina. Frămîntăm aluatul.
Despărțim aluatul în 6 bucăți egale. Caisele le desfacem în jumătate și le scoatem sîmburii. Le punem la mijloc cîte un cubuleț de zahăr. Intindem fiecare bucățică de aluat, punem în mijloc cîte o caisă și stăngem aluatul în jurul caisei formănd un colțunaș. Fierbem colțunașii într-o cantitate mare de apă timp de 3-4 minute, după ce se vor ridica deasupra apei.
Servim colțunașii presărați cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă de migdale cu caise iul 02, 2014
-
Блюда с историей в Gastrobar apr 05, 2017
-
Baba albă iun 26, 2015
-
Brownie de ciocolată cu sfeclă mai 23, 2014
-
Master class-coacem Pască apr 03, 2014