Metodă de preparare
Batem oul cu untul, amestecăm cu brînza și făina. Frămîntăm aluatul.
Despărțim aluatul în 6 bucăți egale. Caisele le desfacem în jumătate și le scoatem sîmburii. Le punem la mijloc cîte un cubuleț de zahăr. Intindem fiecare bucățică de aluat, punem în mijloc cîte o caisă și stăngem aluatul în jurul caisei formănd un colțunaș. Fierbem colțunașii într-o cantitate mare de apă timp de 3-4 minute, după ce se vor ridica deasupra apei.
Servim colțunașii presărați cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Profiterole cu lapte condensat ian 22, 2015
-
Caise cu miere iul 02, 2014
-
Brânzoaice cu sirop de zmeură iun 09, 2014
-
Jeleu de struguri aug 22, 2014
-
Revelion în sânul familiei dec 05, 2014