Metodă de preparare
Sfecla se decojește și se taie bucăți mici. Plasăm bucățile de sfeclă într-un vas mare și adăugăm puțină apă. Vasul se acoperă cu folie de plastic și se dă la microundă pentru 12 minute, la viteză mare. Se prepară până sfecla devine moale.
Cuptorul se încălzește preventiv la 180 grade C.
Tava de copt, de mărime 20X30 se tapițează cu pergament și se unge cu unt, după care se presară puțină făină.
Ciocolata se bucățește iar untul se taie cuburi.
Scoatem sfecla din microundă. Scurgem surplusul de lichid și o plasăm în vasul blender-ului, în care adăugăm și ciocolata cu untul. Mixăm produsele până la omegenizare. Ciocolata și untul se vor topi datorită sfeclei fierbinți și va permite compoziției să ajungă la consistență cremoasă.
Cu ajutorul mixerului, batem separat ouăle împreună cu zahărul până face spumă și atinge o culoare imaculată, circa 2 minute.
Amestecând atent cu lingura, încorporăm porționat compoziția de ciocolată cu sfeclă. Amestecăm până compoziția devine aerată.
Cernem făina împreună cu praful de copt și o adăugăm la masa de ciocolată. Amestecăm până la omogenizare.
Turnăm aluatul în forma de copt deja pregătită.
Coacem în cuptorul preîncălzit, timp de 35 minute.
Înainte de servire, răcim complet brownie și-l porționăm în pătrate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Тарталетки с лимонным курдом mai 21, 2014
-
Tartă deschisă cu carne şi ou mai 23, 2014
-
Шоколадное удовольствие iun 11, 2015
-
Plăcinte cu brînză,varză,nuci,halva mar 24, 2014
-
Plăcintă “ШЕСТЁРКА” mar 24, 2014