Panna cotta de ciocolată cu jeleu de rodii

Просто&Вкусно - Deserturi - Panna cotta de ciocolată cu jeleu de rodii

Ingrediente

250ml frișcă

250ml lapte

80g zahăr

6-8g gelatină

50g ciocolată

1 păstaie vanilie

Pentru jeleu:

200ml suc de rodii

4g gelatină

50ml apă

Metodă de preparare

1

Turnăm într-o cratiță laptele și frișca și punem la fiert. O lăsăm să clocotească apoi o dăm deoparte și topim în ea ciocolata. Adăugăm păstaia de vanilie, înjumătățită și o lăsăm 10 minute sub capac.

2

Între timp înmuiem gelatina. Strecurăm compoziția de lapte și o punem din nou la foc, adăugăm gelatina. Amestecăm bine apoi o lăsăm să se răcească. Turnăm panna cotta în forme și o introducem în frigider pentru 1-2 ore.

3

Pregătim jeleul: cloctim apa și adăugăm în ea gelatina umflată. Turnăm sucul de rodii și amestecăm. Lăsăm să se răcească apoi îl turnăm deasupra panna cottei.

4

Lăsăm desertul la frigider pentru 2-3 ore. Îl servim decorat cu boabe de rodie.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii

Похожие статьи