Metodă de preparare
Separăm foile de aluat Filo. Fiecare foaie se unge cu sirop de miere (dizolvăm o linguriță de miere în 2 linguri de apă). Porționăm în 6 pătrate egale.
Întoarcem un pahar de 200 gr cu gura în jos și punem deasupra câte 3 pătrate. Ne străduim să le suprapunem în așa fel încât unghiurile să formeze o steluță. Apoi întoarcem paharul cu foile de aluat în jos, în formă pentru muffins. Apăsăm un pic paharul și-l scoatem. Îndreptăm ”Petalele” coșulețelor direct în formă. Formăm în acest mod toate coșulețele.
Coșulețele se coc 5-7 minute la rola preîncălzită până la 180 grade C. Când sunt gata coapte, le lăsăm să se răcească.
În coșulețele răcite, punem câte 2-3 bile de înghețată, ornăm cu zmeură proaspătă iar deasupra presărăm cu pudră de zahăr.
Comentarii
Похожие статьи
-
Panna cotta de ciocolată cu jeleu de rodii feb 20, 2015
-
Mango cu sos de zmeură iun 16, 2014
-
Tartă cu piersici și zmeură iun 30, 2014
-
Mai dulce 2014 iun 24, 2014
-
Sandwich - brownie mai 23, 2014