Metodă de preparare
Punem gelatina în apă. O lăsăm să se umfle, după indicațiile de pe ambalaj.
Încălzim gelatina pînă se va dizolva integral, nu o fierbem. O lăsăm să se răcească pînă la temperatura camerei.
Amestecăm iaurtul cu jumătate din cantitatea de zahăr. Turnăm peste el apa cu gelatină. Amestecăm bine totul.
Turnăm compoziția de iaurt în forme și le introducem în frigider pentru 4-5 ore.
Pisăm coacăza cu zahărul rămas pînă obținem un piure.
Îl punem peste jeleul din iaurt și îl decorăm cu mentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Granită de portocale iul 30, 2014
-
Eclair Paris-Brest dec 02, 2014
-
Coșulețe cu înghețată și zmeură iun 16, 2014
-
noi 22, 2024
-
Tort cu cremă de brânză și jeleu de căpșuni mai 23, 2014