Metodă de preparare
Punem gelatina în apă. O lăsăm să se umfle, după indicațiile de pe ambalaj.
Încălzim gelatina pînă se va dizolva integral, nu o fierbem. O lăsăm să se răcească pînă la temperatura camerei.
Amestecăm iaurtul cu jumătate din cantitatea de zahăr. Turnăm peste el apa cu gelatină. Amestecăm bine totul.
Turnăm compoziția de iaurt în forme și le introducem în frigider pentru 4-5 ore.
Pisăm coacăza cu zahărul rămas pînă obținem un piure.
Îl punem peste jeleul din iaurt și îl decorăm cu mentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Panna cotta de ciocolată cu jeleu de rodii feb 20, 2015
-
Prăjiturile cu bezea şi dulceaţă iun 04, 2014
-
Sandwich - brownie mai 23, 2014
-
Simțul verii mai 20, 2015
-
Salată din fructe cu jeleu din portocale aug 22, 2014