Metodă de preparare
Punem gelatina în apă. O lăsăm să se umfle, după indicațiile de pe ambalaj.
Încălzim gelatina pînă se va dizolva integral, nu o fierbem. O lăsăm să se răcească pînă la temperatura camerei.
Amestecăm iaurtul cu jumătate din cantitatea de zahăr. Turnăm peste el apa cu gelatină. Amestecăm bine totul.
Turnăm compoziția de iaurt în forme și le introducem în frigider pentru 4-5 ore.
Pisăm coacăza cu zahărul rămas pînă obținem un piure.
Îl punem peste jeleul din iaurt și îl decorăm cu mentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dulceață de mandarine cu jeleu de rodii iun 19, 2014
-
Jeleu de căpșuni cu șampanie roz aug 22, 2014
-
Сладкие истории с Катей Лымарь iul 01, 2016
-
Tort cu cremă de brânză și jeleu de căpșuni mai 23, 2014
-
Iaurt iul 02, 2014