Metodă de preparare
Punem gelatina în apă. O lăsăm să se umfle, după indicațiile de pe ambalaj.
Încălzim gelatina pînă se va dizolva integral, nu o fierbem. O lăsăm să se răcească pînă la temperatura camerei.
Amestecăm sucul de portocale cu zahărul, adăugăm în el compoziția de gelatină.
Turnăm compoziția obținută în forme cu fundul plat și le introducem în frigider pentru 4-5 ore.
Tăiem cubulețe jeleul obținut.
Curățim fructele și le tăiem cubulețe.
Amestecăm jeleul cu fructele și decorăm salata cu mentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu vinete coapte şi brînză de capră aug 21, 2014
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină iun 06, 2014
-
Salată cu limbă și sos pesto iun 19, 2014
-
În așteptarea primăverei feb 27, 2015
-
Обед в морском стиле iul 15, 2016