Salată din fructe cu jeleu din portocale

Просто&Вкусно - Deserturi - Salată din fructe cu jeleu din portocale

Ingrediente

300ml suc proaspăt de portocale

75g zahăr

20g gelatină

300ml apă

2 banane

2 kiwi

100g struguri

100g ananas

Metodă de preparare

1

Punem gelatina în apă. O lăsăm să se umfle, după indicațiile de pe ambalaj.

2

Încălzim gelatina pînă se va dizolva integral, nu o fierbem. O lăsăm să se răcească pînă la temperatura camerei.

3

Amestecăm sucul de portocale cu zahărul, adăugăm în el compoziția de gelatină.

4

Turnăm compoziția obținută în forme cu fundul plat și le introducem în frigider pentru 4-5 ore.

5

Tăiem cubulețe jeleul obținut.

6

Curățim fructele și le tăiem cubulețe.

7

Amestecăm jeleul cu fructele și decorăm salata cu mentă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii

Похожие статьи