Sandwich - brownie

Metodă de preparare

1

Încingeţi cuptorul la 175 grade C. Tapetaţi cu pergament două tăvi de copt , de 23x23 cm, în aşa fel ca marginile să iasă afară.

2

Topiţi ciocolata şi untul într-o crăticioară, la foc mic, amestecâd continuu. Luaţi cratiţa de pe foc, dar prelungiţi să amestecaţi conţinutul acesteea şi introduceţi 1,5 pahare de zahăr, ouăle şi făina. Frământaţi aluatul.

3

Verificaţi cu ajutorul chibritului dacă s-a copt prăjitura: trebuie să rămână fărâmituri umede.

4

Mixaţi bine frişca. Amestecaţi-o atent cu fructele şi scoteţi-o peste un blat-brownie copt din prima tavă. Apucaţi pergamentul de margini şi scoateţi al doilea blat-brownie pe o suprafaţă de lemn şi scoateţi hârtia. Întoarceţi din nou blatul pe tavă şi acoperiţi cu el umplutura din prima tavă. Înveliţi bine coptura cu o folie de plastic şi daţi-o la rece, pentru cel puţin 6 ore, sau peste noapte.

5

Desertul congelat/ rece se scoate din tavă pe o suprafaţă de lemn şi se taie bucăţi, după 5 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи